Blackjack strategie

Uiteraard kan je gewoon maar wat doen in de hoop dat je de juiste kaartencombinatie pakt. Alleen het is veel slimmer om volgens een Blackjack strategie te gaan spelen. Helemaal als er echt geld op het spel staat. Je wil niet dat er fouten gemaakt worden door verkeerde keuzes.

Met een Blackjack strategie ga je niet gegarandeerd winnen. Je kan alleen de kans om te verliezen verkleinen. Er zijn verschillende Blackjack strategieën die je kan inzetten. Het is een beetje vergelijken welke het beste aansluit voor je begint met spelen. Eventueel kan je dit met gratis Blackjack uitproberen. Je krijgt zo een idee van de mogelijkheden met een Blackjack strategie.

Martingale

De bekendste Blackjack strategie is nog altijd de Martingale. Bij deze strategie begin je met spelen met een klein bedrag. Bijvoorbeeld € 1. Als je verliest verdubbel je direct je inzet. Stel dat je nu met € 2 wint dan win je € 4. Je totale inzet was € 3, waardoor je € 1 winst maakt. Zolang je financieel en qua limiet kan verdubbelen blijf je winnen.

Je moet alleen wel voldoende budget hebben om je inzet constant te verdubbelen. Helemaal als je al een paar keer verloren hebt en je een hoog bedrag aan het inzetten bent. Zorg er dus voor dat je voldoende budget hebt om een paar keer te kunnen verliezen.

Basis Blackjack strategie

Eventueel kan je de basis blackjack strategie bijvoorbeeld combineren met Martingale. De basis is een tabel waarin kansberekeningen zijn gemaakt op basis van kaarten van de croupier en de speler. Je kan jouw score en die van de croupier aflezen in het tabel. Vervolgens kan je zien hoe groot de kans is dat je gaat winnen als je toch nog een kaart maakt. De tabel geeft ook aan wanneer je beter kan stoppen met kaarten pakken. Met de kansberekeningen vergroot je de kans dat je wint. Uiteraard blijft het een kansberekening als de kans 51% is dat je wel wint met een extra kaart

blackjack strategie

blijft er nog een hoge kans op verlies.

Door de basis Blackjack strategie te combineren met Martingale vergroot je helemaal de kans op winst. Als je kansen een keer tegenzitten heb je altijd nog de verdubbeling achter de hand om

alsnog winst te maken. Vergeet deze strategie dus absoluut niet te combineren met een inzet strategie zoals de Martingale om je kans te vergroten.

Blackjack strategie gebruiken

In de tabel hiernaast staat een uitstekende blackjack strategie. Probeer deze blackjack strategie eerst uit bij gratis blackjack. Wanneer je merkt dat deze strategie werkt dan kan je de strategie gebruiken bij het spelen van blackjack voor geld.

Privacy Policy